Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůSportFotbalVIDEO: Sestřih zápasu FK Litoměřicko vs. FK Baník Most - Souš

VIDEO: Sestřih zápasu FK Litoměřicko vs. FK Baník Most – Souš

Litoměřicko – Baník si z Litoměřic odvezl dva body po výhře na penalty.

Utkání devátého kola začalo lépe pro Litoměřicko. Po úvodních minutách, kdy se hrálo nahoru dolu, i kvůli častým nepřesnostem, si hráči žlutomodrého dresu začali vytvářet slibné šance, ale s nulovou efektivitou.

Hosté se do první vážné příležitosti dostali až ve čtyřiatřicáté minutě. Po mizerně odbráněné standartní situaci udeřil hlavou Vojtěch Nepraš. Pár minut před koncem první půle napřáhl zpoza hranice velkého vápna Matěj Kurcin a svou střelou pod víko zvýšil na 0:2

Ve druhém poločase Litoměřicko zvýšilo obrátky a valilo jeden útok za druhým na branku Baníku. Neúprosná snaha o snížení výsledku přišla po několika neproměněných pokusech. Petr Hranička z pravé strany našel skvělou přihrávkou Filipa Franka. Ten se se zakončením vůbec nepáral a z bezprostřední blízkosti poslal míč do sítě. 1:2. Tlak našeho A-mužstva stále narůstal stejně jako další zahozené šance. O vyrovnávací branku se postaral opět Filip Frank, když si naskočil na centr Davida Šragy. Litoměřicko si šlo za vítězstvím, ale všechno bylo proti. V základní hrací době se skóre na světelné tabuli už nezměnilo a šlo se do rozstřelu. Ten zvládli lépe hráči Baníku a připsali si tak druhý bod.

Utkání zhodnotil hlavní trenér Štefan Knapík. „Od úvodu utkání se hrálo zejména o zisk převahy uprostřed hřiště, nám chyběl klid a přesnost v kombinaci, přesto jsme si dvě gólové příležitosti vytvořili, bohužel neproměnili…A soupeř nás ze svých dvou střel potrestal… I ve druhém poločase jsme pokračovali v aktivní hře, přidali jsme na přesnosti a dokázali vyrovnat výsledek, Škoda jen, že další příležitosti jsme nevyužili…“

V rámci desátého kola bude v sobotu litoměřickým hostitelem TJ Oldřichov.

Zdroj: www.fklitomericko.cz

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -