Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyV Litoměřicích bude zpívat Lucie Bílá

V Litoměřicích bude zpívat Lucie Bílá

Litoměřice – Víte, že v Kulturním a konferenčním centru Litoměřice bude v úterý 1. listopadu vystupovat dvacetinásobná zlatá slavice Lucie Bílá? A nebude to jen tak ledajaký koncert – těšit se totiž můžeme na klavírní recitál s Petrem Maláskem a speciálním hostem – dětským chlapeckým sborem Boni pueri.

Koncert začíná v 19 hodin. Posledních několik lístků můžete koupit ZDE.

Je téměř jisté, že zazní písničky z Lucčina posledního alba s názvem „Ta o mně,“ a také některé vánoční písně. Čeká Vás zkrátka jedinečný hudební zážitek!

Lucie Bílá je v tuto chvíli nejpopulárnější česká zpěvačka. Natočila 14 samostatných desek, na dalších více než 10 CD se podílela a prodala více než 2 milióny nosičů. Ztvárnila role v 9 celovečerních filmech. Velmi se angažuje v charitě. Prvního zlatého slavíka získala v roce 1996 a tenkrát to považovala za náhodu.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

Úvodní foto: Patrik Černoch, zdroj: webové stránky Lucie Bílé

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -