Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiNa ZŠ Sady Pionýrů v Lovosicích uspořádali výstavu domácích mazlíčků

Na ZŠ Sady Pionýrů v Lovosicích uspořádali výstavu domácích mazlíčků

V úterý 4.10. 2022 jsme našim žáků zpříjemnili vyučování.  Po dvouleté pauze se konala Výstava domácích mazlíčků k Mezinárodnímu dni zvířat.

Výstavy se zúčastnilo celkem 25 vystavovatelů z  2. – 5. tříd. A bylo se na co dívat.

Na výstavě jsme mohli vidět různé druhy zakrslých králíčků, morčat, andulek a želviček. Žáky velmi zaujala agama vousatá, oblovka žravá, strašilky a křeček Piškůtek. Na mazlíčky se přišly podívat i děti z MŠ Sady pionýrů, MŠ Terezínská a MŠ U koníčka.

 Během výstavy probíhala soutěž „ O nejkrásnějšího domácího mazlíčka“.  Každý, kdo navštívil výstavu, musel hlasovat pro jednoho mazlíčka, který se mu nejvíce líbil nebo ho
něčím zaujal.

A jak soutěž dopadla?  Na 1. místě se umístil Martin Fiala z 2.A s králíčkem Arnoštem, 2. místo obsadila Amálie Šulcová z 5.B s králíčkem Beránkem  a o 3. místo se podělili Lucián Krčka ze 4.B s želvičkou Hendys a Anička Králová z 5.A  s králíčkem Lily. Výhercům gratulujeme a těšíme se na další ročník výstavy.

Autor: Jitka Hellerová, ZŠ Sady Pionýrů Lovosice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -