Pátek, 19 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKonference Svět 2030 se bude zabývat udržitelným rozvojem příštích let

Konference Svět 2030 se bude zabývat udržitelným rozvojem příštích let

Litoměřice – Inspiraci ze zahraničí, praktické tipy z Česka, příklady dobré praxe nejen z Ústeckého kraje, které ukážou, jak se chovat udržitelně v byznysu, napříč sektory, organizacemi a společnostmi v souladu s cíli udržitelného rozvoje stanovenými Organizací spojených národů (OSN). To vše nabídne konference Svět 2030, kterou bude ve středu 19. října hostit litoměřický hrad.

Je určená pro zástupce organizací, firem či škol, kteří se chtějí dozvědět, jak udržitelnost zapojit do strategie i do běžného chodu své instituce. Nicméně je vhodná i pro jednotlivce z řad široké veřejnosti, kteří se zajímají o svět, kde žijí a o to, co po sobě jako společnost chceme opravdu zanechat.  

„Záleží vám na rozvoji regionu, kde působíte a chcete být jeho aktivními spolutvůrci? Chcete najít partnery ke spolupráci? Přejete si, aby se zdravě a dobře žilo všem? Abychom si užívali méně nerovností, měli kvalitní vzdělávání a dobré místo pro život? Pokud ano, tak byste na konferenci neměli chybět,“ zve spoluorganizátorka akce Petra Sýkorová z projektu LOKAL Městského úřadu v Litoměřicích.

Na celodenní konferenci mimo jiné vystoupí delegáti OSN, Charity ČR, Vysoké školy aplikované psychologie, Knihovny Karla Hynka Máchy, Gymnázia Josefa Jungmanna, Ústecké komunitní nadace, České rozvojové agentury nebo také zástupci firem Malfini a Hennlich. Na podrobný program se můžete podívat ZDE.

„Vedeme dialog s lidmi z organizací různých velikostí napříč společností. Věnujeme se udržitelném rozvoji v našich životech. Sdílíme navzájem, co plánujeme a jak cíle udržitelného rozvoje pojímáme srozumitelně a účinně. Chceme přispívat k zachování a regeneraci našeho světa, ve kterém se dobře pracuje a žije. Díky spolupráci a partnerství se nám to může povést. Buďte součástí,“ doplňuje Petra Sýkorová.

Vstup na konferenci je zdarma. Kapacita sálu je však omezená a je nutné se předem registrovat prostřednictvím formuláře TADY.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Michaela Rozsypalová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -