Sobota, 27 července, 2024
19.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je ve znamení komunálních voleb, ale kultura i přesto jede naplno. Jakmile odvolíte, vyrazit můžete třeba na podzimní Jarmak soběstačnosti, nebo na zahájení nové výstavy. Nebo vezměte děti do divadla – hraje se v sobotu i v neděli.

V Litoměřicích se v sobotu 24. září koná již zmíněný Jarmark soběstačnosti. Akce bude probíhat na dvorku Čajovny Hóra od 11 hodin. Těšte se na výpěstky a výrobky místních šikovných lidí i na kulturní program. Bude hudba a přednášky týkající se respektu k přírodě a ke svobodě. Více informací je TADY.

V Lovosicích můžete vzít děti do LOVO Divadla v Centru kultury Lovoš. V 16 hodin tam bude vystupovat loutkoherecká skupina LOUDADLO, která spolupracovala s Českou televizí na Studiu Kamarád. Dorazí i legenární Jů a Hele! Podrobnosti jsou ZDE.

V Roudnici v sobotu 24. září slavnostně zahájí výstavu fotografií a přírodnin s názvem „Hledání ztracené divočiny.“ Autorem výstavy je oceňovaný přírodovědec Petr Pokorný. Výstava oficiálně začne v 10 hodin v Podřipském muzeu, které můžete zdarma navštívit až do pravého poledne. Podrobnosti jsou TADY.

V neděli 25. září se vypravte s dětmi do Třebenic. V místním sportovním areálu se od 10 hodin pojedou závody pro cyklisty do patnácti let. Závodit mohou i ti nejmenší závodníci, kteří zvládnout odrážedlo. Informace jsou TADY.

Nebo v neděli zajděte do Kulturního domu Říp v Roudnici nad Labem na divadelní představení Malá mořská víla. Od 16 hodin ho zde bude hrát Mladá scéna. Představení má něco přes hodinu a je obohacené o spoustu zvukových a světelných efektů. Informace jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -