Pátek, 26 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDo Roudnice přijede Malá mořská víla

Do Roudnice přijede Malá mořská víla

Roudnice nad Labem – Kdo by neznal dnes již klasickou pohádku Hanse Christiana Andersena Malá mořská víla? V neděli 25. září se s mořskou pannou, která se zamilovala do lidského prince a rozhodla se kvůli němu stát člověkem, můžete potkat v roudnickém Kulturním domě Říp.

Představení pro děti i dospělé přiveze divadelní soubor Mladá scéna z Ústí nad Labem. Pohádka začíná v 16 hodin.  Čeká na Vás černodivadelní show obohacená o různé zvukové a světelné  efekty, které z představení udělají nevšední zážitek!

Vstupenky se dají koupit z pohodlí domova – stačí kliknout ZDE.

Velká část pohádky se odehrává pod hladinou moře, kde žijí nejen mořské víly, ale i čarodějnice, ryby všech barev a velikostí, mořští koníci, želva a další. Představení má 65 minut.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -