Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. „Okurková sezóna“ je zatím stále v nedohlednu a pořád máte z čeho vybírat. Tento víkend je na Litoměřicku ve znamení sportu . Vyrazit ovšem můžete i za dobrou muzikou nebo se na jedno odpoledne zařaďte mezi piráty.

V Lovosicích v sobotu 16. července pokračuje LOVO ROCKfest. Malý festival s velkým srdcem probíhá v lesoparku Osmička od 12.30 hodin. Hrát a zpívat se bude až do půlnoci. Vystoupí například Sorry Holka, Walkmanz, Synové výčepu nebo Povodí Ohře.

Úštěk bude v sobotu patřit pirátům. Rozhodně doražte! U jezera Chmelař na Vás od 9 do 20 hodin čeká bohatý program. Uvidíte pirátské bitvy na vodě i na souši (včetně pyrotechnických, dělostřeleckých a ohnivých efektů), budou řemeslné stánky, loutkové pohádky pro děti a spousta dalších atrakcí. Podrobnosti jsou ZDE.

V Keblicích budou v sobotu hrát O pohár starostky obce Keblice. Trofej mohou zájemci získat buď za výhru v nohejbalovém nebo pingpongovém turnaji. Připraveny jsou i sportovní soutěže pro děti. Večer bude pro všechny hrát kapela. Podrobnosti jsou TADY.

Nezklame ani festival Keltský kruh, který se v sobotu 16. července koná na nádvoří Vodního hradu v Budyni nad Ohří. Program začíná v 11 hodin dopoledne, hudební produkce startuje ve 14 hodin. Festival pro všechny obdivovatele keltské kultury, hudby a magie, zaručeně nezklame. Program nadchne i děti. Podrobnosti jsou TADY.

V Křešicích se bude také sportovat. V sobotu v 9.00 se na hřišti u Labe koná nohejbalová bitva O prase. Jedná se o turnaj tříčlenných družstev. Večer bude hrát kapela. Podrobnosti jsou ZDE.

V neděli 17. července má program Levandulová zahrada Anette Klapý. Od 14 hodin tady bude probíhat levandulové tvoření a ukázky aranžování. Přijďte si užít to, že levandulová sezóna vrcholí. Pokud nejste manuálně zruční, můžete si krásné výrobky z levandule koupit už hotové. Podrobnosti jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -