Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůObceKebliceSportovní den v Keblicích zabaví tuto sobotu děti i dospělé

Sportovní den v Keblicích zabaví tuto sobotu děti i dospělé

Keblice – Léto patří v Keblicích tradičně sportu a letošní rok nebude výjimkou. Sportovní den na Vás čeká už tuto sobotu 16. července.

Přijďte zabojovat o Pohár starostky obce Keblice! Štěstí můžete zkusit v nohejbalu nebo ping pongu. A taneční zábavu pod širým nebem byste si také určitě neměli nechat ujít!

Datum a místo konání: sobota 16. července 2022 – fotbalové hřiště Keblice.  

Program:

9.30 hodin prezentace týmů

10.00 hodin: start nohejbalového turnaje a turnaje ve stolním tenise

14.00 hodin: sportovní soutěže pro děti

15.00 hodin: dětská vybíjená

20.00 hodin: taneční zábava pod širým nebem

V ceně startovného nohejbalového turnaje, které činí 300 korun za tým, je započítáno i občerstvení. Startovné turnaje ve stolním tenise činí 100 korun a i v něm je započítáno občerstvení. Přihlášení je možné u P. Oláha na telefonním čísle 602 931 027, nebo v Hospodě U Hřiště do pátku 15. července 2022. V areálu je možné parkování i stanování.

Ten, kdo nebude pospíchat domů, může se bavit i do pozdních večerních hodin. Ve 20.00 hodin to rozbalí kapela Impulz a rozjede se slibovaná taneční zábava pod širým nebem, na kterou sice stojí vstupné 100 korun, ale účastníci obou turnajů mají vstup zdarma. Zajištěn je dostatek občerstvení. Všichni jsou srdečně zváni.  

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Foto: Starostka obce Keblice

Více informací najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -