Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůObceKřešiceV Křešicích budou tuto sobotu opět bojovat O prase

V Křešicích budou tuto sobotu opět bojovat O prase

Křešice Všichni, kdo mají rádi pohyb, sport a dobrou zábavu v partě správných lidí a chtějí prožít další parádní den, jsou srdečně zváni Obecním úřadem Křešice a skupinou nadšenců Re-Lu-Ja-Da-Ma na téměř neuvěřitelný XXVIII. ročník oblíbeného nohejbalového turnaje tříčlenných družstev O prase, který se uskuteční v sobotu 16. července 2022 od 9.00 hodin na hřišti u Labe.

Jedná se o turnaj tříčlenných týmů, které je nutné přihlásit nejpozději do středy 13. července 2022 na telefonním čísle 737 475 555, nebo na emailu renata.cendelinova@seznam.cz. Startovné pro družstvo činí 150 korun. I v tomto roce je počet mužstev omezen na dvanáct.

V letošním roce si budou moci účastníci nohejbalového turnaje, ale nejen oni, zkrátit čas čekání na další nohejbalové zápasy. Premiéru bude mít spikeballový turnaj Křešice open, do něhož se mohou zájemci zaregistrovat na telefonním čísle 775 505 012.

Turnaj zakončí tradiční Letní zábava pod širým nebem s živou kapelou, jenž začíná ve 20.00 hodin a na kterou je vstupné dobrovolné. Velký dík patří nejen pořadatelům, ale i všem sponzorům, bez jejichž vydatné pomoci a podpory by se tento tradiční turnaj asi konat nemohl. Pokud si chcete zahrát, neváhejte s přihláškou a pokud se chcete jen podívat a fandit, nevadí. Srdečně zváni jsou všichni, účastníci, návštěvníci i tanečníci.  

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků a informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -