Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyDo Třebívlic přijede kapela Jelen

Do Třebívlic přijede kapela Jelen

Třebívlice – Do areálu třebívlického vinařství Johann W se po roce vrací festival „Hudba na vinicích.“ I letošní léto tam můžete potkat své oblíbené kapely a muzikanty, užít si atmosféru parádního koncertu a dát si k tomu sklenku toho nejlepšího vína.

Ve čtvrtek 14. července do Třebívlic dorazí Jelen v čele s Jindrou Polákem. Na koncertě, který začíná ve 20 hodin, zazní ty největší hity kapely i novinky ze zatím posledního alba „Věci a sny.“ To první s názvem „Světlo ve tmě“ kapela vydala v roce 2014.

Lístky pořídíte TADY. Areál bude otevřen od 18 hodin.

Kapela Jelen, která několikrát získala Cenu Anděl, sází na silné melodie a osobně laděné texty. Hlásí se k folku, rocku a popu, nazpívala i některé písničky Michala Tučného.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -