Pátek, 26 dubna, 2024
13.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Přestože jsou prázdniny, ten, kdo by čekal „okurkovou sezónu“ se nemůže více mýlit.  Chcete-li o víkendu někam vyrazit, je stále na výběr. Vydat se můžete za sportem i za zábavou. Je to jen na Vás!

V Úštěku bude tuto sobotu 9. července NAFUKOVACÍ DEN. Odpoledne plné zábavy, nafukovacích hradů a atrakcí začne v půl jedné odpoledne pohádkou Sváťova dividla. Chybět nebudou hry a soutěže pro děti, malování na obličej a občerstvení. Vstupné: 80,- Kč. Podrobnosti najdete ZDE.

Ve Velkých Žernosekách se tuto sobotu 9. července poběží devátý ročník Žernoseckého půlmaratonu. Přijďte fandit! Start závodu je v 10 hodin z návsi před Kulturním domem. Loňského ročníku se zúčastnilo 100 závodníků! Podrobnosti o závodě jsou ZDE.

V Terezíně v sobotu 9. července slavnostně zahájí výstavu kreslených vtipů z dílny Jiřího Wintera a vojenský dvorek se zvířátky. Obojí najdete na Kavalíru 2. Děti a dobrou náladu s sebou, na místě bude i program. Podrobnosti najdete TADY.

V roudnické zámecké zahradě už potřetí proběhne ALTROS ROCKFEST. Začíná už v pátek 8. července a pokračuje od sobotních 13 hodin. Milovníci „tvrdší“ muziky si opět přijdou na své. Bude punk, rock i metal. Podrobnosti jsou ZDE.

Levandulová zahrada Anette Klapý finišuje „Levandulový týden.“ Levandule je v plném květu, takže se tady rozhodně zastavte. V sobotu 9. července je otevřeno od 9 do 17 hodin, v neděli od 9 do 16 hodin. Na místě si můžete dát speciality s levandulí– třeba levandulové sušenky, limonádu nebo kapučíno. K mání jsou ovšem i sladké a slané koláče. V zahradě je také možné zakoupit levandulovou kosmetiku a voňavé levandulové výrobky – například pytlíčky.

V neděli 10. července se vypravte do Libochovic. Pokud počasí nebude proti, od 21 hodin budou na fotbalovém hřišti promítat pohádku „Jak vycvičit draka.“

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -