Sobota, 27 dubna, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůPozvánkyDevátý Žernosecký půlmaraton už tuto sobotu

Devátý Žernosecký půlmaraton už tuto sobotu

Velké Žernoseky – Ve Velkých Žernosekách je léto ve znamení sportu a ani letos tomu nebude jinak. Tuto sobotu 9. července se můžete zúčastnit oblíbeného Žernoseckého půlmaratonu. Trať dlouhou 21 100 metrů poběží muži i ženy. Start závodu je v 10 hodin na návsi – před Kulturním domem Velké Žernoseky.

Chcete-li se zúčastnit, pište na vzpulmaraton@seznam.cz do pátku 8. července, do 17 hodin. Je potřeba jméno, příjmení, adresa, rok narození a telefonní číslo. Startovné činí 150,- Kč. Platí se při registraci, která bude probíhat před závodem – od 8.30 hodin v místě startu.

Trať (Velké Žernoseky – Kamýk – Tlučeň – Varhošť – Hlinná – Plešivec – Knobloška – Malíč – Velké Žernoseky) bude značena. V cíli a na trati bude pro běžce zajištěno občerstvení.

Každý účastník obdrží startovní číslo. Okamžitě po závodě budou zveřejněny oficiální výsledky. Mobilní telefon s sebou – je to podmínka účasti!

Ti nejlepší běžci obdrží pamětní medaile a ceny od regionálních společností.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -