Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůKulturaLetní Levín s keramickým jarmarkem už tuto sobotu

Letní Levín s keramickým jarmarkem už tuto sobotu

Levín – Už podruhé se v Levíně u Úštěka koná akce nazvaná „Letní Levín“ – (nejen) keramický jarmark s kulturním programem. Probíhat bude tuto sobotu 25. června od 10 do 16 hodin přímo v Levíně na náměstí. Určitě přijďte, bude z čeho vybírat a co okukovat!

Kromě keramiky se letos můžete těšit na sklo, mýdla, parfémy, šperky, květiny, šité věci, malování na tělo hennou, a jaguou, kožené zboží, vinuté perle, dřevo, svíčky, dílnu ručního papíru Papyreu, kovárnu a samozřejmě občerstvení. 

Na jarmarku si můžete dát kávu, víno, sladkosti, domácí sušenky, sýry, nebo třeba chléb. Levínská hospůdka bude také v provozu.

Od 13 hod vystoupí v kostele Řepský sousedský sbor z Prahy s koncertem duchovní hudby.

Prosím, nevjíždějte auty na náměstí, ale parkujte na třech odstavných parkovištích pod Levínem, dle instrukcí pořadatelů na místě.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -