Pondělí, 29 dubna, 2024
16.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Máme před sebou předposlední březnový víkend. Už víte, jak s ním naložit? Pokud ne, nechte se inspirovat našimi tipy! Akcí je sice (zřejmě kvůli doznívajícím jarním prázdninám) o poznání méně, ale i tak je stále z čeho vybírat. Vyrazit můžete do divadla, na maškarní nebo za tvořením z keramické hlíny.

Dům dětí a mládeže Rozmarýn otevře tuto sobotu 19. března keramickou dílnu pro veřejnost. Přijďte si vyzkoušet práci s hlínou! Dorazit mohou děti i dospělí! Akce je vhodná i pro ty, kteří mají nápady, ale chybí jim prostor, kde by své vize mohli realizovat. Tvořit se v Rozmarýnu bude od 9 do 11 hodin. Více informací ZDE.

Roudnický Dům dětí a mládeže Trend pořádá v sobotu 19. března Maškarní karneval pro děti. Akce začíná v 15 hodin. Na děti čeká diskotéka, zábava s balónky a soutěže o ceny. Bude také odměněna nejkrásnější maska a nejlepší tanečník a tanečnice karnevalu.

Divadlo Karla Hynka Máchy v Litoměřicích bude v sobotu od 19 hodin hostit Africkou královnu – představení s Hynkem Čermákem a Lindou Rybovou. Humorný i dramatický příběh se celý odehrává v Africe během 1. světové války. Má za sebou už přes sto repríz, a stále vyprodává sály po celé republice.  Více informací ZDE.

V neděli 20. března vezměte děti do Kulturního domu Říp v Roudnici nad Labem na „Pohádky z mechu a kapradí.“ Legendární hrdiny – Křemílka a Vochomůrku – přiveze Nezávislé divadlo. Pohádka udělá radost hlavně těm nejmenším divákům. Více informací ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -