Pátek, 26 dubna, 2024
2.9 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDo Roudnice míří Pohádky z mechu a kapradí

Do Roudnice míří Pohádky z mechu a kapradí

Roudnice nad Labem – Chcete vidět naživo Křemílka a Vochomůrku? Šanci budete mít tuto neděli 20. března v Kulturním domě Říp v Roudnici nad Labem. Oblíbenou dvojici hrdinů, které stvořil Václav Čtvrtek, a kteří bydlí v pařezové chaloupce, do Roudnice přiveze Nezávislé divadlo. Pohádkové představení začíná v 10 hodin dopoledne. Ocení ho především menší děti.

Křemílek s Vochomůrkou každý den zažívají spoustu dobrodružství a legrace. Jednou sází kytičku, podruhé jahody a nakonec se vydají do lesa na pařezy. Ne vše se jim hned podaří, ale nakonec všechno zvládnou.

Lístky se dají koupit z pohodlí domova. V předprodeji je navíc seženete za výhodnou cenu – 50,- Kč. Stačí kliknout ZDE.

Nezávislé divadlo hraje už od roku 1999, a to jak pohádky pro děti a mládež, tak i představení pro dospělé. Soubor vystupuje po celé republice i v zahraničí.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -