Pondělí, 29 dubna, 2024
18.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiLovosická ZŠ Antonína Baráka lyžuje

Lovosická ZŠ Antonína Baráka lyžuje

Lyžařský výcvik je každoročním zpestřením výuky žáků 2. stupně. Loňský rok se však lyžařský kurz nemohl z důvodu pandemie covid-19 uskutečnit. Ačkoliv i letos po dlouhou dobu panovaly velké obavy ohledně podmínek ministerstva zdravotnictví pro účastníky lyžařských kurzů, vše dobře dopadlo a všichni mohli v pátek 21. ledna odjet do Orlických hor.

Kromě zdokonalování dovedností na sjezdovkách v Čenkovicích bylo pro všechny připraveno spoustu dalších aktivit jako běžkování, seznámení s pravidly pohybu na horách a se zásadami první pomoci. Samozřejmostí byla i koulovačka a řádění ve sněhu, večerní lyžování, společné hry, tradiční maškarní na lyžích a samozřejmě nesměla chybět ani diskotéka, které si všichni řádně užili. 

Celý pohodový týden nám přálo počasí a i sněhové podmínky byly dobré. Všichni žáci udělali obrovské pokroky a dostali pochvalu za úsilí, námahu a výkony.

Velké poděkování patří i našim učitelům a instruktorům, kteří se žákům věnovali od první do poslední minuty lyžařského výcviku a neztráceli trpělivost a úsměv na tváři. 

Autor: ZŠ Antonína Baráka

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -