Úterý, 16 dubna, 2024
5.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceStřední škola Pohoda sbírá pochvaly napříč republikou

Střední škola Pohoda sbírá pochvaly napříč republikou

Litoměřice – Studenti Střední školy Pohoda v Litoměřicích praxe absolvují po celé republice. A sbírají na nich jednu pochvalu za druhou. Příkladem je studentka oboru masér ve zdravotnictví, která praxi absolvovala v náchodské nemocnici. Do školy posléze dorazil děkovný dopis.

„Dne 04. 01. 2022 jsem měl poslední termín rehabilitací. Ke konci rehabilitace za mnou přišla milá slečna, měla by se jmenovat Sára s tím, že mě závěrem namasíruje. Důvod toho, proč Vám píšu je ten, že se mi po masáži na několik dní opravdu ulevilo a alespoň 3 dny jsem konečně necítil nesnesitelnou bolest. Budu rád, když slečně Sáře vyřídíte pochvalu, má šikovné ruce a určitě jste jí naučili pořádný kus práce,“ stálo v e-mailu.

Masérství můžete na Pohodě studovat ve dvou oborech. Prvním je masér ve zdravotnictví, který je čtyřletý a zakončený maturitní zkouškou. Obor rekondiční a sportovní masér znamená pro studenty tři roky studia a je zakončený výučním listem.

Podrobnosti najdete ZDE.

Pohoda ovšem do světa pouští i šikovné cukráře, kadeřníky, kosmetičky, pečovatele, kuchaře a číšníky.  Podívejte se! Informace najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -