Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZŠ Sady Pionýrů pořádá odpoledne pro budoucí prvňáčky

ZŠ Sady Pionýrů pořádá odpoledne pro budoucí prvňáčky

Lovosice – Základní škola Sady Pionýrů v Lovosicích pořádá v úterý 22. února zábavné odpoledne pro své budoucí prvňáčky a jejich rodiče.

Zatímco pro děti jsou od 16 do 17.30 připraveny tvořivé aktivity, rodiče si mohou dát kávu a zeptat se pedagogů na vše, co je v souvislosti s blížícím se zápisem do první třídy zajímá. K mání bude i něco sladkého.

Akce je součástí Dnů otevřených dveří, které ve škole probíhají po celý tento týden – až do pátku 25. února. Do školy se můžete přijít podívat kdykoliv mezi 8. a 16. hodinou.

Základní škola Sady Pionýrů v Lovosicích má dvě poschodí, první i druhý stupeň a aktuálně 35 učitelů a 564 žáků. Škola má vlastní tělocvičnu a hřiště, LOGO ambulanci, školní knihovnu, kuchyňku, dílnu i odborné učebny s interaktivní tabulí. Anglický jazyk se zde učí už od první třídy.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -