Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiLeden na ZŠ A. Baráka ve znamení charity, sportování i recitace

Leden na ZŠ A. Baráka ve znamení charity, sportování i recitace

Na začátku ledna ZŠ Antonína Baráka v Lovosicích velmi potěšila milá slova chvály od babiček a dědečků z Domova důchodců v Čížkovicích. Děkovali za zaslané dárečky. Naši třeťáci totiž každému obyvateli domova věnovali ručně vyrobeného andílka s nápisem „Každý z nás je pro někoho andělem“.

Ve školní družině jsme se po Vánocích věnovali sportu. V každém oddělení proběhla zimní olympiáda. Děti soutěžily v biatlonu se střelbou, skákaly na lyžích, jezdily na sáňkách, vyzkoušely lední hokej, jízdu na bobech, krasobruslení ve dvojicích a snowboarding. Prostě to byla paráda. Na konci dostaly děti diplom i sladkou odměnu.

Soutěžili jsme i v nesportovním odvětví, v recitaci. Proběhla školní kola v recitaci žáků 1. a 2. stupně. Přihlášení žáci se velmi pečlivě a zodpovědně připravovali. Bylo velmi obtížné vybrat ty „nejlepší“ recitátory, kteří nás budou reprezentovat na okresní přehlídce. Držme vítězům palce, aby se jim v okresním kole v recitaci dařilo.

Autor: ZŠ Antonína Baráka Lovosice

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -