Pátek, 26 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePečovatelka roku 2021 je z Litoměřic

Pečovatelka roku 2021 je z Litoměřic

Litoměřice – Víte, že Pečovatelkou roku 2021 se stala Lenka Vašutová z Domova pro matky s dětmi v Litoměřicích? Soutěž se konala po roční covidové pauze – letos už po deváté.

Anketu vyhlašuje  Diakonie ČCE ve spolupráci s Asociací poskytovatelů sociálních služeb jako poděkování mimořádným pracovníkům v sociálních službách.

Lenka Vašutová v Domově pro matky s dětmi působí jako sociální pracovník, pedagog, zástupce vedoucí i lektor. Na titul Pečovatelka roku byla nominována především proto, že s klientkami Domova dokáže velmi rychle a snadno navázat blízký vztah a systematicky ženy vede k tomu, aby změnily svou osobní situaci. Pokud je v Domově těhotná maminka, je jí Lenka Vašutová vždy maximální oporou a provede ji celým těhotenstvím. Často je také jediná, kdo za ní přijde do porodnice na návštěvu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -