Pátek, 17 května, 2024
14.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda zve na plněný bramborák a na rajskou

Gastrocentrum Pohoda zve na plněný bramborák a na rajskou

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích pochopitelně vaří i první únorový týden. Pokud ve všední dny nestíháte vařit, využijte toho! Na výběr je tradičně pět jídel a jedna polévka. Naobědváte se za sympatických 72,- Kč.

V pondělí 31. ledna bude k mání pikantní guláš Samuraj s těstovinami, kežmarská pečeně s knedlíkem a čevapčiči s bramborem a oblohou. Bez povšimnutí určitě nezůstane ani kuřecí pestrobarevný salát. Poslední pondělní jídlo z nabídky jsou bramborové krokety se špenátem. Polévka pro první pracovní den tohoto týdne je pórková s vejci.

V úterý 1. února je tahounem nabídky kuřecí kung-pao s dušenou rýží a klasika všech klasik – šunkofleky s červenou řepou. Zaujme určitě také pivovarský guláš s knedlíkem a bude i smažená játra s bramborem a tatarkou. Z lehčích jídel si můžete dát salát Lanza Rotte. Úterní polévka je slepičí s nudlemi.

Ve středu 2. února bude bramborák plněný masovou směsí, sedlácký vrabec se zelím a knedlíkem a zeleninové rizoto. Nezklame ani lázeňský špaček s bramborovou kaší – tedy klobása obalená ve speciálním těstíčku ze strouhanky a koření.  Z lehčích jídel bude na pultu bulgur salát s kuřecím masem. Pokud budete mít chuť na polévku, je připravena hrachová s houskou.

Ve čtvrtek 3. února se na Pohodu stavte pro pečené kuře s nádivkou a bramborem. Chutnat určitě bude také vepřové na houbách s rýží a plněné bramborové knedlíky, ke kterým Vám nabídnou špenát. Špagety s tomatovou omáčkou a sýrem jsou klasika, která snad nikoho neomrzí. Nebo zkuste sýrový salát s jablky a ořechy – překvapí Vás. Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s játrovými noky.

V pátek 4. února jsou pololetní prázdniny, ale Pohoda bude vařit i tak. Nachystají Vám gulášovou polévku a rajskou omáčku s hovězím masem a knedlíkem. Kuřecí řízek v jogurtu s bramborovou kaší taky nezklame. Pro milovníky klasiky je připravena čočka nakyselo s párkem a ti, kteří si hlídají figuru, určitě přivítají celerový salát s tuňákem. Bavorské vdolečky s povidly zase udělají radost milovníkům sladkostí a sladkých jídel.

Gastrocentrum Pohoda najdete v litoměřické ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice na Mírovém náměstí.

Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -