Sobota, 4 května, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiVinobraní s Linguou

Vinobraní s Linguou

Litoměřice – Letošní vinobraní rozšířilo své prostory na dvůr Zelená oáza při ZŠ Lingua Universal. Kromě tradičních stánků, občerstvení a kulturní hudební produkce mohli návštěvníci, zejména rodiče s dětmi, zavítat i ke stánku ZŠ Lingua Universal.

Škola nabízela ke hraní nejrůznější interaktivní, logické a jiné stolní hry, s kterými pracují děti od mateřské školy až po 1. stupeň. U stolečků se dětem věnovala paní ředitelka, paní učitelky ze základní a mateřské školy, též paní vychovatelky a asistentky. Děti si mohly odnést si záložky do knížek, náramky a další dárkové zboží. Příjemnou atmosféru všichni ocenili a děti vzápětí mohly využít i školní herní prvky na hřišti.

Lingua Universal děkuje paní ředitelce kulturního domu  Bc. Michaele Mokré za to, že škola mohla být součástí této akce, a těší se na další spolupráci.

Autor: Irena Tvrzníková

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -