Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.4 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyRoudnická knihovna má nové webové stránky!

Roudnická knihovna má nové webové stránky!

Roudnice nad Labem – Víte, že Knihovna Ervína Špindlera v Roudnici nad Labem má nové webové stránky? Spustila je 1. října. V tuto chvíli běží zkušební provoz.

Webové stránky najdete na www.knihovnaroudnice.cz.

„Snažili jsme se, aby nový web byl maximálně přehledný a aby na něm lidé lehce našli všechny informace, které potřebují. Zkrátka, chceme, abyste byli ještě více informováni o činnosti, službách a akcích pořádaných naší knihovnou a abyste byli ještě více spokojeni. Neunikne vám žádná novinka, pozvánka na přednášky a další akce, které knihovna pořádá. Součástí bude i sekce pro čtenáře, kam můžete vkládat svoje návrhy na nákupy knih. Nový web umožní čtenářům řadu on-line služeb, které můžete využít z pohodlí domova,“ vysvětluje vedoucí knihovny Zuzana Šimáčková.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -