Čtvrtek, 18 dubna, 2024
6.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceDiskuze s občany Litoměřic budou v září pokračovat

Diskuze s občany Litoměřic budou v září pokračovat

Litoměřice – Vzhledem ke zklidnění epidemiologické situace může město Litoměřice pokračovat v setkáních s občany v jednotlivých městských částech. Za lidmi tam vyrazí představitelé města a pracovníci městského úřadu. Setkání organizuje Zdravé město Litoměřice.

První se uskuteční ve středu 8. září od 18 hodin na sídlišti Družba (část města mezi ulicemi Seifertova a K Radobýlu), další pak ve stejný čas v pondělí 13. září na sídlišti Kocanda a ve středu 15. září na sídlišti Cihelna.

„Chceme být lidem blíž, konkrétní místa si s nimi prohlédnout a vyslechnout jejich nápady a názory,“ vysvětil osvědčenou formu setkávání starosta Ladislav Chlupáč.

Setkání vedení města s obyvateli městských částí nahrazuje dřívější veřejná fóra Desatero priorit. „Nový formát se osvědčil, do loňské diskuze na sídlišti Střed se zapojilo více občanů, navíc mají k dané lokalitě přímý vztah. Proto se těšíme na všechny, kdo se chtějí podělit o své názory,“ doplnila koordinátorka projektu Zdravé město Litoměřice Irena Vodičková.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Filip Klieštik

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

1 komentář

  1. Dobrý den, kdyby jste potřebovali radu ohledně stěhovací firmy. Můžu určitě doporučit Stěhování Koruna, přes kterou jsme se rozhodli stěhovat před půl rokem do Litoměřic: https://stehovanikoruna.cz/stehovani-litomerice/ a byli jsme moc spokojení s tím, jak nám to celé usnadnili a pomohli vše zabalit. Jinak komunita je tu opravdu skvělá!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -