Pátek, 26 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKrokudy čtvrtmaraton se letos poběží 4. září

Krokudy čtvrtmaraton se letos poběží 4. září

Litoměřice – V sobotu 4. září se na Střeleckém ostrově v Litoměřicích poběží už šestý ročník Krokudy čtvrtmaratonu. Akce startuje ve čtrnáct hodin, přičemž závodit mohou děti i dospělí – trasy jsou připravené pro malé i velké závodníky.

PŘEDBĚŽNÝ PROGRAM ZÁVODŮ

12:00 – 13:30 – prezentace

14:00 – Start dětských kategorií

14:30 – Start mládeže

14:45 – Start handicap

15:00 – UKONČENÍ REGISTRACE DOSPĚLÝCH

15:15 – Vyhlášení výsledků – děti, mládež

15:45 – START DOSPĚLÝCH

17:30 – VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ dospělých

Hlavní trasa pro ženy a muže povede podél Labe po cyklostezce z litoměřického Střeleckého ostrova směrem na Třeboutice.  Za jezem na Vás bude čekat občerstvovací stanice pro doplnění energie a vyrazíte zpět do Litoměřic až k soutoku Labe a Ohře pod Tyršův most. Zde si zaběhnete dvě kolečka a namíříte si to do cíle na Střelecký ostrov. Je to 10,6 kilometru.

Pro nejmenší děti je připravena trasa 800 metrů a mládež poběží 1600 metrů (dvakrát oběhne Střelecký ostrov).

Každý účastník závodu si odnese pamětní list a nejlepší z Vás i hodnotné ceny. Bude pro Vás připraveno občerstvení, jak na trati, tak i mimo ni.

Kromě závodění se můžete těšit i na doprovodný program – bude živá hudba, možnost vyzkoušet si chůzi po laně a také zážitková první pomoc.

Startovné pro dospělé je 300,- Kč, pokud se zaregistrujete on-line, zaplatíte o stovku méně. On-line registrovat se můžete ZDE.

Více informací najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -