Sobota, 27 dubna, 2024
18.1 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyV Třebívlicích bude zpívat Ewa Farna

V Třebívlicích bude zpívat Ewa Farna

Třebívlice – Už tento pátek 6. srpna bude v třebívlickém vinařství Johann W zpívat oblíbená česko-polská zpěvačka Ewa Farna. Sympatická maminka malého Artura, která se narodila v Třinci a se zpíváním na celostátní úrovni začala v pouhých třinácti letech, na vinicích připomene své největší hity.

Koncert začíná ve 20 hodin, areál vinařství bude otevřeno už dvě hodiny předem. Vstupenky můžete koupit ZDE.

Ewa Farna doslova „zraje jako víno.“ Přijďte se přesvědčit a užijte si krásný večer a parádní muziku se skleničkou v ruce.  Koncert proběhne v rámci festivalu Hudba na vinicích.“

Mimochodem – věděli jste, že Ewa Farna má za sebou už více než sto televizních vystoupení a více než pět set koncertů? V roce 2008 získala třetí místo v anketě „Český slavík“ v kategorii Zpěvačka roku. Stala se nejmladší držitelkou tohoto ocenění. Tehdy jí bylo patnáct let.

Ewa Farna je od roku 2017 vdaná za kytaristu své kapely Martina Chobota, v roce 2019 se jim narodil syn Artur.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -