Čtvrtek, 18 dubna, 2024
3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemROUDNICE N.L.: Olympijská kanoistka Tereza Fišerová dostala od radnice živý dárek

ROUDNICE N.L.: Olympijská kanoistka Tereza Fišerová dostala od radnice živý dárek

VIDEO: Roudnická kanoistka Tereza Fišerová se letos, ve svých třiadvaceti letech, vůbec poprvé zúčastnila Letních olympijských her. V Tokiu skončila na šestém místě. Vzhledem k jejímu věku a zkušenostem je to obrovský úspěch. Medaili sice do svého rodného města nepřivezla, i tak jí v Roudnici připravili slavnostní přivítání. A to přímo v centru města, na Karlově náměstí.
Roudnická radnice Tereze Fišerové ještě před odjezdem na Olympijské hry za případnou medaili slíbila živý dárek – štěně border kolie. Právě pejska si totiž úspěšná slalomářka nesmírně přála. A i když cenný kov nakonec Tereze o pár příček unikl, radnice svůj slib dodržela. Štěňátko se jmenuje Brian a s novou paničkou si okamžitě padli do oka.
Na svou první olympiádu bude Tereza Fišerová vzpomínat prý do konce života. Atmosféra v Tokiu byla totiž navzdory opatřením a komplikacím, které postihly českou reprezentaci, naprosto skvělá.
Tereza Fišerová si teď dopřeje týdenní zasloužený odpočinek a pak se znovu pustí do trénování. Čeká ji totiž například mistrovství světa a mistrovství Evropy do třiadvaceti let.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -