Čtvrtek, 28 března, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceUžijte si v parku benefiční „Večer pro Stebno“

Užijte si v parku benefiční „Večer pro Stebno“

Litoměřice – Užijte si pohodový večer v královském městě Litoměřice a pomozte dobré věci! Stačí přijít tuto sobotu 7. srpna v 18 hodin do parku Václava Havla. U kavárny Fér Kafe bude probíhat benefiční „Večer pro Stebno.“

Těšit se můžete na rozpálený gril, na kterém bude například čerstvý tuňák a řecký sýr Halloumi.

Připravena bude také ochutnávka roudnických vín z Lobkowiczkého zámeckého vinařství a míchané nápoje, kterými Vás pohostí přímo Vráťa Baudler z Nadačního fondu BigMat, který akci pořádá.

Nachystána je živá hudba v režii Pavla a Káči.

Večer zpestří promítání francouzské komedie „Co jsme komu udělali.“  Jeden z nejúspěšnějších francouzských filmů roku 2014 své kouzlo určitě neztratil – spojuje v sobě klasickou taškařici, výborné herecké obsazení a aktuální téma.

Vstupné: 100 Kč na osobu. Lístky jsou v prodeji od dnešního dne v Kavárně Fér Kafe.

Celý večer je charitativní a pomůže Michalovi a Katce ze Stebna, kterým tornádo vzalo téměř vše. Katastrofa je postihla v době, kdy měla Katka necelé dva týdny do porodu. Malý Mathiásek už je na světě a má se čile k světu. Domeček ale rodina pochopitelně stále opravuje.

Nadační fond BigMat Katce a Michalovi pomáhá už od června.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -