Čtvrtek, 28 března, 2024
7.3 C
Litoměřice
DomůPozvánkyKotlíkovej fesťáček stále hledá kuchaře!

Kotlíkovej fesťáček stále hledá kuchaře!

Býčkovice – V sobotu 21. srpna se v Býčkovicích bude konat „Kotlíkovej fesťáček“ – oblíbená soutěž amatérských kuchařských týmů. Máte doma parádní recept na jídlo z kotlíku a pro strach uděláno? Přihlaste se! Ceny jsou lákavé! Uzávěrka přihlášek je 18. srpna.

Vařit mohou tříčlenné týmy, přičemž pokrm budou vařit přímo v kotlíku nad otevřeným ohněm. Místo na vaření a dřevo zajištěno, suroviny si zajišťuje každý sám.

Vítězové se mohou těšit na unikátní zástěry pro „Býčkovického mistra kotlíku“ a na putovní kotlík se jmény všech výherců. Vítězný tým se z kotlíku bude těšit celý jeden rok!

Kuchařské týmy se mohou hlásit na e-mailu monika.matuskova@ceet.eu případně na tel. 774 960 987. Využít můžete také fb stránku SOUSEDÉ Z BÝČKOVIC, která je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -