Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyLetní kino o víkendu hostí festival Pokořen

Letní kino o víkendu hostí festival Pokořen

Litoměřice – V pátek 30. a v sobotu 31. července se v litoměřickém letním kině uskuteční festival Pokořen, který od roku 2018 volně navazuje na legendární festival Litoměřický kořen.

První den začíná ve 20:00 vystoupením brazilsko-českého dua Panda Surfer. Speciálně pro Pokořen si připravili vystoupení v maskách a s kouřovými efekty. Poté následuje projekce filmu Králové videa.

Druhý den začíná program od 12:00. Vystoupí mj. tři legendy české alternativní scény: Garáž s jedinečným Tonym Ducháčkem, Zuby Nehty, které přivezou písničky z aktuální desky Srdce ve, a Krásné nové stroje s charismatickým zpěvákem a dirigentem Standou Divišem. Dále se představí písničkář-vynálezce Jiří Konvrzek, kabaretní kvarteto Choroš, americko-české seskupení Turpentine Ray, písničkářka MR, Merbotrubky, dechová úderka z Merboltic, a festival zakončí Sudy potu s frontmanem Lumírem Tučkem.

Vystoupí i dva divadelní soubory, stálice festivalu – divadlo Čučka s novou divadelní hrou Nožička a Wohryzek, a punkové divadlo Sex Culomets se třemi krátkými pásmy.

Vstupné v předprodeji přes smsticket 500,- Kč nebo na místě za 600,- Kč.

Děti do 15 let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

Stanování pro návštěvníky festivalu je zdarma v areálu Střeleckého ostrova. Psi mají vstup do areálu povolen jen s náhubkem a na vodítku.

Toto je tisková zpráva organizátorů.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -