Středa, 24 dubna, 2024
6.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceZkuste orientační běh! V Lovosicích se v neděli poběží závod pro širokou...

Zkuste orientační běh! V Lovosicích se v neděli poběží závod pro širokou veřejnost

Lovosice – Sportovní klub orientačního běhu Roudnice nad Labem pořádá tuto neděli 23. května od 13 hodin závod v orientačním běhu pro širokou veřejnost. Akce je vhodná i pro úplné začátečníky, kteří dosud s tímto sportem nemají žádnou zkušenost.

Závod se uskuteční v Lovosicích, startuje se v lesoparku Osmička – u pódia.

Připraveny budou tratě různé obtížnosti, aby se mohl zapojit opravdu každý. Zvány jsou maminky s kočárky, rodiny s dětmi i zkušení sportovci a zdatní běžci.  Nejdelší trať měří vzdušnou čarou přes 6 kilometrů, ale kvůli zástavbě ti nejlepší naběhají přibližně 10 kilometrů. Dětská trať má oproti tomu pouze něco přes jeden kilometr.

Startovné činí 50,- Kč, přičemž se platí za mapu – nikoliv za počet běžců.

„Těm, kteří nemají s orientačním během žádné zkušenosti, bude vše na startu vysvětleno,“  informoval ředitel závodu Miroslav Duda.

Závod se koná pod záštitou města Lovosice.

Více informací o závodu a registrace ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -