Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiLevandulová zahrada v obci Klapý zve na „Rozkvetlý víkend“

Levandulová zahrada v obci Klapý zve na „Rozkvetlý víkend“

Litoměřicko – Nejen pro milovníky levandule a přírodní kosmetiky bude tento víkend 22. a 23. května otevřena Levandulová zahrada Anette v obci Klapý. Můžete sem přijít relaxovat a dát si k tomu něco dobrého nebo si kupte sazenice levandule a zasaďte je na vlastní zahrádku.

Zahrada bude po oba dny otevřena od 10 do 17 hodin. Tradičně si můžete dát levandulovou limonádu nebo kávu a k ní něco sladkého – opět s příchutí levandule. K mání budou třeba levandulové sušenky nebo domácí koláče. Radost určitě udělá také zmrzlina od českého výrobce.

Vždy ve 14 hodin se můžete těšit na povídání o levanduli a jejím pěstování . Součástí programu budou také ukázky vázání květin – kytice si můžete na místě zakoupit a odnést domů. V zahradě si můžete také zakoupit přírodní kosmetiku s levandulí, levandulové svíčky, šité výrobky s vůní levandule a mnoho dalšího.

UDÁLOST NA FACEBOOKU najdete ZDE.

PODROBNOSTI o Levandulové zahradě jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -