Čtvrtek, 28 března, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePro Knihovnu Karla Hynka Máchy se hledá nový ředitel

Pro Knihovnu Karla Hynka Máchy se hledá nový ředitel

Litoměřice – Knihovna Karla Hynka Máchy v Litoměřicích bude mít nového ředitele. Litoměřičtí radní na svém jednání schválili podmínky výběrového řízení. Učinili tak poté, co stávající ředitel Karel František Tománek rezignoval. Byl totiž jmenován děkanem Divadelní fakulty Akademie múzických umění.

Přihlášky je možné zasílat do 21. června. Nový ředitel se funkce ujme od 1. září.

Mezi požadavky patří ukončené vysokoškolské vzdělání minimálně na úrovni bakalářského stupně nebo středoškolské vzdělání s alespoň patnáctiletou praxí v oboru knihovnictví.

„Předpokladem jsou dobré komunikační, prezentační a organizační schopnosti, zkušenosti s řízením kolektivu, delegováním kompetencí na spolupracovníky. Důležitá je také schopnost finančního plánování prostředků organizace v krátkodobém i dlouhodobém horizontu či znalost předpisů v oblasti knihovnictví a veřejné správy,“ upřesnila Andrea Křížová, vedoucí Odboru školství, kultury, sportu a památkové péče Městského úřadu v Litoměřicích.

Kompletní informace k výběrovému řízení jsou ZDE.

Přihlášky s požadovanými doklady zašlete nejpozději do 21. června 2021 do 12 hodin na adresu: Město Litoměřice, Mírové nám. 15/7, 412 01 Litoměřice.

Obálku označte „Konkurz Knihovna K.H.Máchy v Litoměřicích – NEOTVÍRAT “.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Iveta Hejduková

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -