Dům dětí a mládeže Rozmarýn ještě má volná místa na letních táborech

0
128

Litoměřice – Máte doma školáka, který zatím neví, jak naložit s blížícími se letními prázdninami? Pošlete ho na tábor! Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích má ještě stále volná místa.

Volno je na výjezdovém letním táboře ve Věšíně v okrese Příbram. A nějaké to místečko se najde i na příměstských letních táborech, i když tam se kapacita naplňuje velice rychle a počet volných míst se neustále mění. Pokud máte zájem, s přihláškou neotálejte.

Tábor ve Věšíně bude probíhat od 18. do 30. července a je určený dětem od 6 do 17 let. Malí táborníci se mohou těšit na celotáborovou hru,  celodenní výlet, stezku odvahy a mnoho dalšího. Tématem tábora je vesmír – tábor se jmenuje „Vesmírní kadeti.“  

Cena tábora (8.000,- Kč) zahrnuje kromě ubytování a stravy, také pedagogický a zdravotní dozor, odměny pro děti a materiál k výtvarnému tvoření.  V přihláškách Rozmarýn upřednostňuje tyto věkové kategorie: dívky 6 – 8 let (11 volných míst), chlapci 6 – 8 let (4 volná místa), chlapci 9 – 11 let (6 volných míst) a chlapci 12 – 13 let (10 volných míst).

Všechny informace najdete ZDE.

Pokud jde o příměstské tábory, volno je na dvou z nich, ostatní jsou plné.

Své dítko ale můžete v červenci  poslat na „Chlupatý tábor“ (informace ZDE) a v závěru srpna na tábor „Než začne škola“ (informace TADY).

- Naši partneři -
Předchozí článekPro Knihovnu Karla Hynka Máchy se hledá nový ředitel
Další článekLITOMĚŘICE: Participativní rozpočet má nová pravidla
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno