Pátek, 26 dubna, 2024
13.1 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyTipos extraliga play-off 2021 program (reklamní článek)

Tipos extraliga play-off 2021 program (reklamní článek)

Slovenská extraliga je v plném proudu a pokračuje seminifinále play-off. V tom se představí osm nejlepších týmů, které v sérii na 4 vítězné zápasy bojují o postup do semifinále. Kdo bude letošním vítězem Tipos extraligy 2020/2021?

Co je hokejová Tipos extraliga?

Tipos Extraliga je nejvyšší hokejová soutěž na Slovensku, kterou organizuje a reguluje Slovenský svaz ledního hokeje. I přesto, že Tipos Extraliga patří mezi ty menší soutěže, podle renomovaných hokejových magazínů je jednou z nejlepších hokejových lig na světě, které můžete sledovat i vy. V roce 2012 byla renomovaným magazínem The Hockey News v žebříčku nejlepších lig světa umístěná na šestém místě za NHL, KHL, Elitserien, SM-liiga, a za českou hokejovou extraligu.

Semifinále Tipos extraligy 2021

Vítězem základní části Tipos Extraligy se staly hokejisté Zvolena. Play – off část celé extraligy začala 24. března 2021.V nadstavbové části Tipos Extraligy se mužstva rozdělily do dvou skupin, kde prvních šest mužstev postoupilo rovnou do čtvrtfinále soutěže. Týmy, které skončily na 7 až desátém místě si zahrály mezi sebou osmifinále na tři zápasy.

Celkem osm nejlepších týmů po základní části a předkole play off vytvořily následující dvojice: jedná se o týmy HC Slovan Bratislava – HK Nitra, HK Poprad – HC 07 Detva, HK Dukla Trenčín – HK Dukla Michalovce a HKM Zvolen – HC Nové Zámky.

Nyní známe v hokejové Tipos Extralize už známe kompletní semifinálové dvojice. Jisté je, že do finále postoupí jeden celek z východu (Michalovce nebo Poprad), druhý postupující vzejde ze soubojů Zvolena se Slovanem. Chcete-li si vsadit, pomůže vám naše sportovní poradna. Zvolen se stal vítězem základní části Tipos extraligy. Bude favoritem na vítěze?

Program Tipos extraligy 2021

V současné době probíhají poslední semifinálové zápasy

19.4.2021 se odehraje zápas Poprad – Michalovce

20.4. 2021 se odehraje zápas Poprad – Michalovce

21.4. 2021 se odehraje zápas Zvolen – Bratislava

Sledujte semifinálové zápasy, kdy se rozhoduje o postupujících do finále. Zápasy můžete sledovat živě na internetu.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -