Pátek, 29 března, 2024
5.8 C
Litoměřice
DomůPozvánkyDo centra Úštěka míří řemeslníci. Vydejte se na Putování za jarem!

Do centra Úštěka míří řemeslníci. Vydejte se na Putování za jarem!

Úštěk – Tradiční velikonoční jarmark vládní nařízení proti koronaviru zhatila. V Úštěku ale přišli s náhradní variantou. Tuto sobotu 1. května si v centru města můžete užít „Putování za jarem aneb ohlédnutí za Velikonocemi.“ Řemeslníci na Vás budou čekat v přízemí historických domů v centru města od 8 do 17 hodin.

Na celkem sedmi místech Vás bude čekat zhruba 40 řemeslníků. Nakoupit můžete svíčky, keramiku, klobouky, dřevěné hračky, výrobky z kůže i látky, sklo a mnoho dalšího. Dorazí také populární obří slepice Úštěcká lenghorka dravá.

„Podobnou akci jsme uspořádali i v prosinci. Protože se Putování s anděly osvědčilo, pokračujeme v komorním duchu i teď na jaře. Respírátory, rozestupy a dobrou náladu s sebou!“ uvádí organizátor akce Libor Uhlík.

Mapka, která znázorňuje, ve kterých domech řemeslníky najdete – ZDE.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -