Sobota, 27 dubna, 2024
8.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceSčítání lidu, domů a bytů 2021 končí 11. května

Sčítání lidu, domů a bytů 2021 končí 11. května

Litoměřicko – V úterý 11. května končí Sčítání lidu, domů a bytů 2021. Dosud se sečetly už více než dvě třetiny obyvatel České republiky.

Pokud se někdo nesečte online, musí vyplnit listinný formulář. Sčítací komisaři je roznášejí od 17. dubna. Druhé kolo pokusů o jejich doručení zahájí v pátek 30. dubna.

Formuláře si lze vyzvednout i na kontaktních místech sčítání zřízených na více než 800 pobočkách České pošty a krajských správách Českého statistického úřadu.

Aktuální informace o zapojených sčítacích komisařích a adresy kontaktních míst jsou zveřejněny na webu České pošty – ZDE.

Vyplněný listinný sčítací formulář lze do 11. května odeslat zdarma poštou v odpovědní obálce, kterou obržíte od sčítacích komisařů, nebo odevzdat na kterémkoliv kontaktním místě sčítání. Podrobnosti jsou k dispozici na webu ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -