Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZemědělec, který v době covidu pomáhal litoměřické nemocnici, je nominovaný na Osobnost...

Zemědělec, který v době covidu pomáhal litoměřické nemocnici, je nominovaný na Osobnost roku. Podpořte ho hlasem!

Litoměřice – Už jen do páteční půlnoci můžete hlasovat v anketě Osobnost roku Ústeckého kraje. V kategorii „Podnikání a management“ je nominovaný Otakar Šašek, ředitel Zemědělského družstva Klapý. Loni na jaře a na podzim dodal 12 tisíc kilogramů jablek do litoměřické nemocnice a okolních domovů sociální péče.

Otakar Šašek klade důraz na zodpovědné hospodaření s respektem ke krajině. Je to uznávaný odborník, velmi aktivní v Agrární komoře ČR a  a je předsedou Svazu pěstitelů cukrovky.

Zemědělské družstvo Klapý v okolí Českého středohoří pod hradem Hazmburk pěstuje obiloviny, cukrovku, krmné plodiny, olejniny a ovoce. Současně chová více než 700 kusů hovězího dobytka včetně dojnic. Vybudovali několik rybníků o celkové ploše 18 hektarů.

Hlasovat pro Otakara Šaška můžete do pátku 30. dubna do půlnoci.

Stačí kliknout ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -