Oslavy Čarodějnic v Litoměřicích nahradí stezka s úkoly – Čarovný les

0
467

Litoměřice – Ze Střeleckého ostrova v Litoměřicích se na několik dnů stane Čarovný les pro děti od čtyř do osmi let. Rozmarýn zde totiž připravuje stezku se zábavnými úkoly. Stezka bude v provozu od pondělí 26. dubna do neděle 2. května. Hledat budou děti přísady do lektvaru Štěstí.

Pod širým nebem budou děti plnit deset úkolů a hledat devět indicií – přísad do lektvaru Štěstí.

První stanoviště bude označené cedulkou START a najdete ho u workoutového hřiště za letním kinem. Úkoly budou rozmístěny v prostoru od workoutového hřiště až pod Tyršův most.

 Každý úkol bude označen pořadovým číslem a v rohu obrázkem čarodějnice.
(Úkoly 1-8 lze plnit na přeskáčku, úkoly 9-10 si nechejte až nakonec.)

Recept lektvaru, tedy všechny jeho přísady společně se svým jménem, příjmením, přezdívkou a věkem zašlete na tel. č. 602 589 901 – Iljena Vančová.

Veškeré obdržené SMS se správným složením kouzelného lektvaru budou zařazeny do slosování o 10 balíčků. Výherci budou kontaktováni formou sms a zveřejněni pod přezdívkou na FB DDM Rozmarýn.

- Naši partneři -
Předchozí článekOslavte Den Země tím, že postavíte hmyzí domeček! Můžete ho umístit třeba na svou zahrádku!
Další článekLovci doma ve druhém semifinálovém duelu nestačili na favorita a Karviná dorovnává stav této série
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno