Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiOslavte Den Země tím, že postavíte hmyzí domeček! Můžete ho umístit třeba...

Oslavte Den Země tím, že postavíte hmyzí domeček! Můžete ho umístit třeba na svou zahrádku!

Litoměřice – Hromadné akce stále ještě nejsou možné, ale Den Země se v Litoměřicích i přesto uskuteční. Ve čtvrtek 22. dubna si přijďte s dětmi postavit hmyzí domeček. Pokud si přinesete výplň do okýnek – například šišky, větve nebo špulky od nití – můžete si hotový domeček odnést domů a umístit ho, kam budete chtít. Třeba na vlastní zahrádku nebo do parku. Je to jen na Vás.

S výrobou domečku Vám pomůže Sdílna – litoměřická sdílená řemeslná dílna v Sovově ulici – čp 2.

Vzhledem k vládním nařízením je nutné se k výrobě domečku registrovat předem – a to buď v 11, ve 13, v 15 a nebo v 17 hodin. Vyberte si čas, který Vám vyhovuje, a rezervujte si ho na e-mailu ladislava.celkova@litomerice.cz.

Přijďte a pomozte přírodě. Hmyzí domeček do zahrádky naláká hmyz, který pomůže s opýlením rostlin i v boji se škůdci. Navíc je to vysoce estetická záležitost.

VIDEOPOZVÁNKA NA DEN ZEMĚ V LITOMĚŘICÍCH je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -