Květináče, hrnečky nebo svíčky. V Palačinkárně můžete nakupovat jarní výrobky lidí s hendikepem

0
173

Litoměřice – Klienti Centra sociální pomoci Litoměřice, kteří navštěvují Sociálně terapeutické dílny, se s vervou pustili do příprav na jaro a vyrábějí pro Vás svíčky, květináče a jarní dekorace. K mání jsou třeba ptáčci z keramiky, svíčky ve tvaru velikonočních vajíček nebo jarní látková zvířátka – například slepičky.

Zboží klienti Sociálně terapeutických dílen každý rok prodávají na řadě velikonočních jarmarků napříč regionem. Letos to ale vypadá, že se kvůli koronaviru tyto akce vůbec neuskuteční. Vybírat ovšem můžete pořád. Výrobky Vám rádi prodají prostřednictvím výdejového okénka v Palačinkárně v Pekařské ulici.

Výrobky jsou pravidelně prezentovány na facebooku, a pokud se Vám nějaký zalíbí, neváhejte. Nejen, že si uděláte radost, ale ještě podpoříte a oceníte lidi s mentálním postižením.

Výdejové okénko Palačinkárny je v provozu každý všední den od 8 do 15 hodin.

Facebook Palačinkárny je ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekRoudnice rozdala seniorům starším osmdesáti let více jak 1500 respirátorů
Další článekCOVID-19 se nevyhýbá ani firmě FFC BEC, může docházet ke zpoždění svozu odpadů
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno