Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceCOVID-19 se nevyhýbá ani firmě FFC BEC, může docházet ke zpoždění svozu...

COVID-19 se nevyhýbá ani firmě FFC BEC, může docházet ke zpoždění svozu odpadů

Litoměřicko – Na Litoměřicku může docházet ke zpoždění svozu komunálního i tříděného odpadu. Komplikace spojené s aktuální epidemiologickou situací se totiž nevyhnuly ani firmě FFC BEC, která tyto svozy zajišťuje. V pracovní neschopnosti je aktuálně třetina zaměstnanců této firmy.

„Firma FCC BEC dělá vše, aby minimalizovala dopady stávající situace na zákazníky, tedy na obce a města, kterým zajišťuje svozové služby. Dochází k přesunu zaměstnanců v rámci jednotlivých středisek a uvnitř naší společnosti tak, aby se možný výpadek podařil co nejrychleji nahradit a nedošlo k dalším problémům,“ vysvětlila tisková mluvčí firmy FFC BEC, Kristina Jakubcová. Ne všichni zaměstnanci, kteří teď nemohou chodit do práce, mají COVID-19 nebo jsou v karanténě. Samozřejmě je potkávají i jiné zdravotní potíže a patálie.

„Prosíme občany o trpělivost a shovívavost. Pokud zjistíte, že nedošlo k obvyklému vývozu odpadu, obraťte se na svůj obecní nebo městský úřad. Ten je ve spojení s naší firmou a společně dojdeme k řešení, které se pak od úřadu opět dostane k občanům. Od začátku pandemie je snahou firmy maximálně ochránit zaměstnance a dostát všem závazkům vůči našim zákazníkům i přes obtíže, které tato doba nese,“ uvedla tisková mluvčí.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -