Úterý, 21 května, 2024
14.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosicePošta v Lovosicích mění provozní dobu, od 1. března bude mít v...

Pošta v Lovosicích mění provozní dobu, od 1. března bude mít v sobotu zavřeno

Lovosice – Pobočka České pošty v Lovosicích bude mít od 1. března otevřeno pouze od pondělí do pátku. Sobotní provoz se ruší. Pošta argumentuje neefektivností provozu – na lovosickou pobočku prý v sobotu chodilo málo lidí.

„Klientům, kteří požadují vyzvednutí balíkové zásilky v sobotních hodinách nabízíme Balíkovnu na Depu Lovosice 70, Průmyslová 1231 v čase 7:00-11:00, či Balíkovnu Štístko na adrese 8.května 28/2 v čase 8:00-11:00 hodin. Balíky můžeme i na telefonickou žádost přeposlat jak na uvedené balíkovny, případně na poštu Litoměřice 1, Na Valech 18, která je v sobotu otevřena v čase 8:00-12:00 hodin, ale rovněž na jakoukoli jinou pobočku České pošty, s. p. Také jakékoli další uložené zásilky na žádost přepošleme na jinou pobočku,“ uvedla vedoucí oblastní pošty Litoměřice 1, Daniela Machylová.

Ve všední dny zůstane lovosická pošta otevřená tak jako dosud – to znamená pondělí a středa od 8 do 12 a od 13 do 18 hodin, v úterý a čtvrtek od 8 do 12 a od 13 do 16 hodin.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -