Pondělí, 6 května, 2024
14.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceGymnazista z Lovosic vítězem krajské středoškolské fyziky

Gymnazista z Lovosic vítězem krajské středoškolské fyziky

LOVOSICE – Výtečným způsobem se etabloval v nedávném krajském kole tradiční vědomostní Fyzikální olympiády letošní maturant lovosického gymnázia Michal Žáček (třída 4. A), který uvedené regionální klání vyhrál, a jako úspěšný řešitel se tak zároveň kvalifikoval do celostátního finále této bezesporu náročné i obsáhlé školní soutěže. 

„Na blížící ústřední republikové kolo se těším, stejně jako předchozí se však uskuteční patrně pouze dálkově online distančním způsobem,“ uvedl k tomu šikovný gymnazista.

 „I od nás zamířila k Michalovi velká gratulace. Jsme na něho velmi hrdí, je to pro studenta samotného i pro nás jako školu velmi dobrá prezentace,“ doplnil ředitel školy Marek Bušek.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -