Sobota, 20 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceVaří i LOVO Café. Polévku dostanete zdarma a jídlo Vám přivezou až...

Vaří i LOVO Café. Polévku dostanete zdarma a jídlo Vám přivezou až domů

Lovosice – Aktuální situaci se naplno přizpůsobila už i kavárna LOVO Café, která je v přízemí Centra kultury Lovoš. Každý den tady vaří obědy, které Vám, máte-li zájem, přivezou až domů. Vybrat si můžete vždy ze dvou jídel, polévku dostanete zdarma. Krabička na jídlo je už v ceně.

V úterý 2. února je v nabídce zapečené penne s kuřecím masem, brokolicí a sýrem a pikantní vepřové souté s hranolkami. Polévka je k mání hrachová s klobásou.

Ve středu si nenechte ujít plněné žampiony s bramborovou kaší, masožravci určitě ocení vepřovou panenku na medu a hořčici – jako příloha k tomuto jídlu jsou krokety. Středeční polévka je zeleninový krém.

Ve čtvrtek 4. února v LOVO Café uvaří kulajdu, Jako hlavní jídla jsou sezamové kuřecí kousky s dušenou rýží a přírodní vepřová krkovička s bylinkovými bramborami.

Závěr pracovního týdne bude patřit mexické kuřecí směsi a pastýřskému koláči, což je ragú s bramborovou kaší. Kdo má chuť na polévku, může si dát česnečku.

Jídlo objednávejte na telefonním čísle 773 067 361. Obědové menu se v LOVO Café podává od 10.30 do 13.30. Po Lovosicích je rozvoz zdarma. Součástí každého obědového menu je porce čerstvě namleté kávy.

LOVO Café má v provozu výdejové okénko a kromě zákusků a kávy s sebou si odsud můžete odnést třeba zapečené sendviče, caesar salát nebo tortillu s grilovaným kuřecím masem. Je to jen na Vás.

LOVO Café je na facebooku – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -