Úterý, 16 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceI tento týden vaří Pohoda. Co třeba buchtičky s krémem, boloňské špagety...

I tento týden vaří Pohoda. Co třeba buchtičky s krémem, boloňské špagety nebo těstovinový salát?

Litoměřice – Gastronomické centrum Pohoda, které má v Litoměřicích hned tři jídelny, vaří i během nouzového stavu.Každý všední den od 10.30 do 13.30 přijít si můžete přijít pro oběd. Naservírují Vám ho do jídlonosičů nebo do jednorázových menu boxů – záleží jen na tom, co preferujete.

Ve čtvrtek bude v nabídce kuřecí přírodní řízek s bramborovou kaší, vepřový plátek po vídeňsku s dušenou rýží, boloňské špagety se sýrem a bulgur s kuřecím masem. Máte-li rádi polévky, určitě ochutnejte hráškovou s drobením.

V pátek se bude vařit gulášovka, hamburská kýta s knedlíkem, srbské rizoto s červenou řepou a těstovinový salát s tuňákem. Nejen fajšmekry určitě potěší dukátové buchtičky s krémem – klasika, kterou mají rády všechny věkové kategorie.

Oběd se dá na Pohodě pořídit za 72,- nebo 67 ,- Kč. Za polévku k hlavnímu chodu zaplatíte pouze 9,- Kč, za dezert k hlavnímu jídlu 11,- Kč.

Gastro centrum Pohoda má v Litoměřicích otevřenu jídelnu na ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a také v průchodu vedle Městského úřadu na Mírovém náměstí. Ve všech jídelnách můžete platit jak hotově, tak také stravenkami.

Více informací ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -