Pátek, 19 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKnihovna láká na zahájení nové výstavy a ochutnávku indonéských specialit

Knihovna láká na zahájení nové výstavy a ochutnávku indonéských specialit

Litoměřice – Léto sice pomalu končí, ale s Knihovnou Karla Hynka Máchy v Litoměřicích si ho můžete prodloužit. Stačí přijít ve středu 2. září na vernisáž výtvarné výstavy „Spektrum – prostor pro krásu.“

Vernisáž samotná sice začne až v šest hodin večer, ale už od 16 hodin bude před knihovnou vařit mistr indonéské kuchyně Allan Kneefel. Můžete ho jen pozorovat nebo rovnou ochutnávat, na výběr toho bude mít spoustu.

V 18 hodin proběhne před knihovnou ukázka tradičních indonéských tanců. Následně se všichni přesunou do budovy knihovny, aby společně zahájili výstavu.

Výstava „Spektrum – prostor pro krásu“ návštěvníkům nabídne velkoformátové fotografie, obrazy, grafiky i prostorové instalace indonéských umělců žijících v Čechách. Na výstavě bude přítomna také indonéská velvyslankyně a vystavující umělci. Překladatel samozřejmostí.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -