Čtvrtek, 28 března, 2024
5.8 C
Litoměřice
DomůSportFotbalLovosice prohrály i druhý soutěžní zápas, tentokrát nestačily v domácím duelu na...

Lovosice prohrály i druhý soutěžní zápas, tentokrát nestačily v domácím duelu na FK Jílové

Lovosice – Vstup do nového soutěžního ročníku Krajského přeboru dospělých se lovosickým fotbalistům stejně jako před rokem vůbec nevyvedl.  V Blšanech jim Slavoj Žatec nasázel šest gólů. Spravit chuť si mohli a určitě chtěli ve druhém kole, kdy na svém hřišti přivítali Jílové. 

Zápas se pro ně začal vyvíjet celkem dobře. Ve dvacáté minutě se ujímají vedení, ale do přestávky překlápějí hosté dvěma brankami v řadě vedení na svou stranu. Ve druhém poločase přidávají během sedmi minut další dva góly. Třináct minut před koncem sice snižuje Espinosa z pokutového kopu, ale v předposlední minutě inkasuje Kysela znovu. Lovosice tak i po tomto utkání zůstávají na poslední příčce.

Výkonem a výsledkem prvního soutěžního zápasu zklamaný lovosický trenér Roman Podrazil zamíchal se sestavou ve víře, že to jeho hráče nakopne. Během první čtvrtiny to vypadalo poměrně dobře. Akcie domácích na dobrý výsledek podpořil ve 20. minutě Espinosa, který posílá svůj tým do vedení. Hosté dlouho neotálejí a s rychlou odpovědí přispěchal ve 24. minutě Bílek. Stále nebylo nic ztraceno a bitva pokračovala dál. Zlom přináší 37. minuta, kdy otáčí vývoj zápasu ve prospěch Jílového přesnou střelou Kolář. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 1:2. 

Do druhých pětačtyřiceti minut připravují oba trenéři po jedné změně. V domácím celku nahrazuje Červenka Černohorského a na straně hostí Šaran Justa. Hráči se ještě pořádně nestihli v druhé půli rozkoukat na hřišti a přichází další sprcha pro Lovosice. V 51. minutě překonává Kyselu znovu Kolář a zaznamenává svou druhou branku v tomto duelu.

Má být ještě hůř. V 56. minutě vyfasoval žlutou kartu Čermák. V 58. minutě se trefuje podruhé i Bílek a o osudu tohoto zápasu je prakticky rozhodnuto. V téže minutě odstupují Hlavica s Huškem a na trávník vbíhají Zuch s Nerudou, kteří se pokusí oživit hru. V 61. minutě si vykoledoval žlutou kartu Bílek. V 62. minutě je stejně oceněn Lenrt. V 63. minutě střídá Zimák Krále. Hosté hrají v poklidu a hlídají si svůj hodně slibný náskok. V 69. minutě odstupuje Lenrt a ba hřiště vbíhá Chládek. Lovosickým se nedaří téměř nic vymyslet. V 73. minutě nahrazuje Horyna Farkaše. V 77. minutě zaznívá hvizd píšťalky a domácí dostávají od sudího Čáky výhodu pokutového kopu. Míč si staví Espinosa, který sice překonává gólmana Smutného podruhé v tomto zápase, ale z tří dvougólových střelců bude určitě tím nejsmutnějším.

Čas se rychle krátí a kontaktní branka nepřichází. V 86. minutě střídá Folprecht Koláře. Začínají pracovat nervy. V 89. minutě dává definitivní podobu výsledku Šaran. V 90. minutě neudrželi nervy na uzdě Hurt s Floriánem a oba si vysloužili žlutou kartu. Utkání končí pro Lovosice krutým výsledkem 2:5, na který budou určitě muset hodně rychle zapomenout, vždyť o prvním víkendu v září mají další šanci na reparát.

FK ASK Lovosice A – FK Jílové  2:5 (1:2)

Branky: 20. Espinosa, 77. Espinosa (pen.) – 24. V. Bílek, 37. J. Kolář, 51. J. Kolář, 58. V. Bílek, 89. Šaran  Rozhodčí: Jindřich Čáka – Viktor Bican, Vojtěch Petr. ŽK:  62. Lenrt, 90. Hurt – 56. Čermák, 61. V. Bílek, 90. Florián. Diváci: 100. FK ASK Lovosice A: Kysela – Král (63. Zimák), Hušek (58. Neruda), Baborák – Hlavica (58. Zuch), Stejskal, Lenrt (69. Chládek), Hurt – Černohorský (46. Červenka), Espinosa..  Trenéři: Roman Podrazil, Radomír Rambousek, Jan Janda.

FK Jílové: Smutný – Doubek, Florián, Reichelt, Farkaš (73. Horyna) – Žáček, Just (46. Šaran), Čermák, Červenka – J. Kolář (86. Folprecht), V. Bílek.  Trenéři: Pavel Salava, Ondřej Barilla. 

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -