Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůObceLibochoviceSkleník Státního zámku Libochovice si opět zaberou kaktusy a sukulenty

Skleník Státního zámku Libochovice si opět zaberou kaktusy a sukulenty

Libochovice – V sobotu 8. června startuje ve skleníku Státního zámku Libochovice 62. výstava kaktusů a sukulentů v režii roudnického Klubu kaktusářů. Výstava bude probíhat až do neděle 16. června a navštívit ji můžete každý den od 9 do 17 hodin.

Kromě výstavy jako takové je na místě zajištěn prodej kaktusů, prodej sukulentů a oblíbené kolo štěstí. Samozřejmostí jsou také fundované rady týkající se pěstování kaktusů.

Vstupné: 20,- Kč dospělí, 5,- Kč děti. Senioři 10,- Kč.

„Roudnický klub pěstitelů kaktusů a sukulentů funguje nepřetržitě již od roku 1958. Za tuto dobu vyrostlo v našich řadách mnoho pěstitelů, kterým pod rukama vykvete snad vše a kteří ochotně předávají své cenné rady a zkušenosti dále. Svou vášeň pro veškerou sukulentní flóru probíráme na pravidelných schůzích, podnikáme zájezdy a navštěvujeme sbírky ostatních pěstitelů,“ uvedl Honza Gratias.

Aktuálně má Klub kaktusářů Roudnice nad Labem 22 aktivních členů.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -