Sobota, 27 července, 2024
19.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceRoudnice nad LabemSociálně terapeutická dílna NADĚJE pořádá Den otevřených dveří

Sociálně terapeutická dílna NADĚJE pořádá Den otevřených dveří

Roudnice nad Labem – Ve čtvrtek 6. června jste zváni na návštěvu do Sociálně terapeutické dílny, kterou v Roudnici nad Labem provozuje organizace NADĚJE. Přijít sem můžete od 9 do 15 hodin.

Setkáte se s osobami se zdravotním postižením, můžete si koupit jejich výrobky a dozvíte se, jak to v dílně funguje a co všechno tam klienti mohou dělat. Některé z činností si můžete dokonce vyzkoušet. A bude se také soutěžit!

„Sociálně terapeutická dílna je místo kde lidem s postižením umožňujeme získat nové dovednosti, učit se spolupráci, pomáháme posílit sebedůvěru, vědomí odpovědnosti a podle možností je připravujeme na chráněný nebo otevřený trh práce,“ vysvětluje vedoucí dílny Klára Šafr.

Roudnickou Sociálně terapeutickou dílnu najdete na adrese:  Třída T. G. Masaryka 889. Docházejí sem lidé od šestnácti let věku s tělesným nebo mentálním hendikepem. Službu využívají bezplatně.

V dílně vyrábějí svíčky, mýdla , keramické dekorace, textilní doplňky a řadu jiných drobností, které Vás určitě potěší. Vyrábějí i na zakázku.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -